Cum instalez Android 2.3 pe tableta AllView AllDro 2?

12:52 pm in Actualizări firmware de Echipa Allview

Allview ofera posibilitatea actualizarii sistemului de operare al tabletei AllDro 2 de la Android 2.2 la Android 2.3 in limba romana. Procedura de resoftare poate fi consultata, de astazi, pe website-ul Allview la sectiunea Suport – DroSeries.

“Recomandam tuturor utilizatorilor care folosesc AllDro 2 actualizarea sistemului sau de operare la Android 2.3. Conform aplicatiei Benchmark Android care masoara compatibilitatea configuratiei hardware cu sistemul de operare, AllDro 2 ruland sistemul de operare Android 2.3 functioneaza in parametrii optimi avand cel mai bun raport hardware software in comparatie cu celelalte dispozitive testate.”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

Actualizarea sistemului de operare al tabletei AllDro 2 la Android 2.3 aduce beneficii considerabile. Android 2.3 presupune o viteza de reactie mai mare pentru toate aplicatiile mai ales pentru jocurile 3D si pentru toate celelalte operatii care cer utilizarea intensiva a procesorului. De asemenea, redarea fisierelor flash este imbunatatita pentru utilizarea versiunii 10.3 de Flash Player si driverele video sunt actualizate pentru o grafica 3D mai buna.

Prin instalarea aplicatiei dedicate Fring, AllDro 2 va permite realizarea apelurilor video fluent prin conexiunea Wi-Fi si camera frontala incorporata. Odata realizata actualizarea, conexiunea 3G va fi in continuare activa atat prin intermediul modemurilor comercializate de diferiti operatori mobili cat si prin cele puse la vanzare pe site-ul allview.ro.

Tableta AllDro 2 poate fi in continuarea achizitionata la pretul de 749 de lei din retelele de magazine partenere precum: Fonomat, Proton, Euro-GSM, din retelele de magazine Selgros Cash&Carry, Domo, Altex, Media Galaxy si de la comerciantii din toata tara. In mediul online Allview colaboreaza cu eMAG, Pcfun, Pcgarage, Koios.ro, Onestop si multi altii.

Procedura updatare firmware Android 2.3 pentru AllDro 2

Pentru a updata firmware-ul tabletei dumneavoastra va rog sa urmati pas cu  pas procedura de mai jos, efectuand toate etapele fara exceptie.  S.C Visual Fan S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni survenite in urma update-ului in cazul in care nu sunt respectati intocmai  pasii descrisi in fisierul atasat, prin urmare produsele resoftate in mod gresite  nu reprezinta obiect de garantie!!

ATENTIE: Update-ul de firmware este valabil numai pentru AllDro 2. Datorita  faptului ca veti efectua o procedura de resoftare a produsului toate datele  dumneavoastra anterioare, salvate in tableta, se vor sterge!

 1. Apasati linkul din pagina de descriere a tabletei AllDro 2 si salvati arhiva in  calculatorul dumneavoastra.
 2. Dezarhivati si copiati continutul arhivei in radacina microSD cardului dumneavoastra  care a fost formatat anterior in sistem FAT32. Capacitatea cardului nu trebuie sa  depaseasca 1 GB.
 3. Conectati tableta la sursa de alimentare si nu o deconectati pana la finalizarea  procedurii.
 4. Porniti tableta.
 5. Introduceti cardul in tableta dumneavoastra.
 6. Apasati butonul “Reset” pentru maxim 2 secunde.
 7. Tableta dumneavoastra se va opri. 7. Apasati tasta centrala (cea rotunda) urmata de butonul “Power” si tineti apasate  ambele butoane pana la aparitia pe ecran a secventei de upgrade localizata peste logoul “Allview AllDro”. Eliberati cele doua taste imediat dupa aparitia secventei pe ecran.
 8. Din acest moment nu se mai intervine sub nici o forma asupra tabeletei pana la  finalizarea upgrade-ului. Acesta dureaza in medie 3 minute. Atunci cand upgrade-ul se  va finaliza se va stinge tableta.
 9. Extrageti microSD card-ul.
 10. Se reporneste tableta.
 11. Daca dupa repornirea tabletei gasiti in meniul de “Setari”, la sectiunea “despre  device” faptul ca versiunea dumneavoastra de Android este 2.3 inseamna ca ati  updatat cu succes firmware-ul pentru versiunea Android 2.3.